Kilis Belediyesi Lys'ye Giren Öğrencileri Gaziantep'e Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Kilis Belediyesi Lys'ye Giren Öğrencileri Gaziantep'e Taşıdı

Kilis Belediyesi Lys\'ye Giren Öğrencileri Gaziantep\'e Taşıdı

Kilisli öğrencilerin Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Gaziantep’te girmesi nedeniyle Kilis Belediyesinin tahsis ettiği minibüslerle Gaziantep’e götürüldü.

20.06.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilisli öğrencilerin Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) Gaziantep'te girmesi nedeniyle Kilis Belediyesinin tahsis ettiği minibüslerle Gaziantep'e götürüldü.

ÖSYM tarafından bu yıl LYS'nin Gaziantep'te yapılması kararı alınmıştı. Kilis Belediyesi de öğrencilerin mağdur olmaması için Gaziantep'e ücretsiz seferler düzenledi. Cumhuriyet Meydanında bekleyen minibüslere öğrenciler ve refakatçileri görevliler tarafından minibüslere tek tek bindirilerek Gaziantep'e taşındı. Kilis Belediyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde Gaziantep'te bekleyen otobüslerle ise öğrenciler, sınava girecekleri okullara kadar götürüldü. Sınav sonrası da öğrenciler aynı şekilde Kilis'e sorunsuz bir şekilde geri getirildi.

Toplamda 3 bine yakın öğrencinin ve velinin önümüzdeki hafta da yapılacak sınavlara ücretsiz olarak götürüleceği ifade edildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis Belediyesi Lys'ye Giren Öğrencileri Gaziantep'e Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement