Kilis Belediyesi Ramazan'a Hazır - Son Dakika
Yerel

Kilis Belediyesi Ramazan'a Hazır

Kilis Belediyesi Ramazan\'a Hazır

Kilis’te, Ramazan ayının her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacağı bildirildi.

26.06.2014 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'te, Ramazan ayının her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacağı bildirildi.

Kilis Belediyesi Ramazan coşkusunu Kilisli vatandaşların ayağına getiriyor. Kilis halkının Ramazanı daha rahat ve coşkulu bir şekilde yaşaması için iftardan sonra belirlenen caddelerin araç trafiğine kapanacağı, bu konuda gerekli duyuru ve ilanlar yapılacağı bildirildi.

Kilis Belediyesi Nejat Uygur Amfi Tiyatrosu'nda Ramazan ayını 5. ve 25. Günleri arasında çeşitli etkinlikler yapacak. Aynı zamanda yine bu alanda uygun yerlere kurulacak çadırlarla, standlar hizmet verecek. Etkinlikler arasında Kilis Özel TRT Konseri, Akşam sefası ekibinin canlı yayını ve Halk konseri, Sema Gösterileri, Dünya Hafız 1.'si Selman Okumuş'un tilavetinden İlahi ve Kura'an-ı Kerim dinletisi, Şeb-i Aruz (Düğün Gecesi) tören canlandırmaları, Sivil Toplum Örgütlerinin etkinlikleri, toplu iftar ve sahur programları ve sürprizler yer alıyor.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Ramazan boyunca çeşitli mahalle ve yerlerde etkinliklere katılacak. Gerek iftar programları gerekse de sahur programlarında halkla iç içe Ramazan geçirecek. Ramazan ayı boyunca fakir vatandaşların sofralarına konuk olacak Başkan Kara bu şekilde Ramazan atmosferini onlara da yaşatacak.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, yaptığı açıklamada rahmet bereket ve fazilet ayı Ramazan ayının Kilis'te dolu dolu geçirilmesi amacıyla Kilis Belediyesi olarak çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini, iftar çadırı ile özellikle fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların rahat ve hoşgörü içerisinde huzurlu bir ortamda iftarlarını yapmaları amacıyla başlatılan uygulamanın her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürüleceğini söyledi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis Belediyesi Ramazan'a Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement