Kilis'te Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kilis'te Yol Çalışmaları Sürüyor

Kilis\'te Yol Çalışmaları Sürüyor

Kilis’te, geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle ara verilen çalışmalara mevsim şartlarının elverişli hale gelmesiyle yeniden başlandı.

24.12.2013 16:00

Kilis'te, geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle ara verilen çalışmalara mevsim şartlarının elverişli hale gelmesiyle yeniden başlandı.

Vatandaşların sıkıntılarını gidermek olumsuz havalardan etkilenmesini azaltmak amacıyla yapılan hizmetleri incelemek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, beraberinde Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Halil Veli Önal, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Mahmut Şahin ile birlikte ilk olarak büz baca üretim tesislerini gezdi.

Burada imalat ve kalite konusunda personelden bilgi alınıp, üretime hız verilmesi için alınması gereken tedbirler değerlendirildi.

Daha sonra genişletme çalışması yapılan Polateli-Dümbüllü Tekdam yolu, Dümbüllü Menfez Kanalizasyon Çalışması, Musabeyli Yeşiloba Kanalizasyon Çalışması, Polateli Polatbey ve Ömercik köylerine ait yollarda incelemeler yapıldı.

Programda en son merkeze bağlı Acar-Topdağı yolunda incelemelerde bulunuldu. Genel Sekreter Bolat, "Ekiplerin çalışmalarının mevsim şartları elverdiği ölçüde devam edeceğini ifade etti. Çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kilis'te Yol Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement