Kınık Bayram Öncesi Evsiz Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Kınık Bayram Öncesi Evsiz Kaldılar

Kınık Bayram Öncesi Evsiz Kaldılar

Bayram öncesi evsiz kaldılar İZMİR'in Kınık İlçesi'nde, altı kişinin yaşadığı tek katlı müstakil evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

15.07.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram öncesi evsiz kaldılar

İZMİR'in Kınık İlçesi'nde, altı kişinin yaşadığı tek katlı müstakil evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tamamen yanan ev kullanılmaz hale geldi.

Arpaseki Mahallesi'nde oğlu Durmuş Şahan (24), gelini Hatice Şahan (23), torunları Melek (4), Miray (2) Fatma (1) ile birlikte yaşayan maden işçisi İrfan Şahan'a (52) ait tek katlı müstakil evde, bugün saat 09.30'da henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evde kimsenin olmadığı sarada başlayan yangını gören mahalle sakinleri, itfaiye ve jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelerek çalışma başlatan itfaiye, yangını söndürdü. Tamamen yanan ev, kullanılmaz hale geldi.

Bir süre önce kocası İrfan Şahan'dan boşanan ve bugün Manisa'ya kalp pilinin değişimi için ameliyat olmaya giden Melek Keskin (50), olaydan haberdar olunca eve geldi. Oğlu ve torunlarının yaşadığı evin kül olduğunu gören Melek Keskin fenalaştı. Keskin'e olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış nedeninin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi. Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kınık Bayram Öncesi Evsiz Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement