Kırgız Heyetten Samsunspor'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Kırgız Heyetten Samsunspor'a Ziyaret

Kırgız Heyetten Samsunspor\'a Ziyaret

Kırgızistan Ulusal Tarım Üniversitesi Rektörü ve Kırgız 1. Ligi Alay Futbol Takımı Başkanı Amatov Seitbek Yusupovich, Samsunspor’u ziyaret etti.

03.12.2015 17:38

Kırgızistan Ulusal Tarım Üniversitesi Rektörü ve Kırgız 1. Ligi Alay Futbol Takımı Başkanı Amatov Seitbek Yusupovich, Samsunspor'u ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Kırgızistan'ın Osh şehrinin 'kardeş şehir' ön protokolü imzalamak için Samsun'a gelen Kırgızistan Ulusal Tarım Üniversitesi Rektörü ve Kırgız 1. Ligi Alay Futbol Takımı Başkanı Amatov Seitbek Yusupovich, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ni ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş ile birlikte tesislere gelen Yusupovich ile beraberindeki heyet, önce tesislerimizi gezdi. Ardından Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu ve yönetim kurulu üyeleri Kırgız konukları başkanlık makamında ağırlayarak sohbet ettiler ve kardeş kulüp olma yönünde görüşmeler yaparak, sezonun devre arasında takvimin uygun olması durumunda da özel maç yapılması planladılar.

Başkan Tutu'ya çeşitli hediyeler sunan Kırgız heyeti, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek iki kulübün mutlaka ortak çalışma yapmasını arzuladıklarını söylediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kırgız Heyetten Samsunspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement