Kırıkkale Ülkü Ocakları'dan Maketli Temsili İdam - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Ülkü Ocakları'dan Maketli Temsili İdam

Kırıkkale Ülkü Ocakları\'dan Maketli Temsili İdam

Kırıkkale Ülkü Ocakları'dan maketli temsili idam MERSİN'de üniversiteli Özgecan Aslan'ın cahşice katledilmesine olan tepkiler yurdun her tarafından giderek yaygınlaşırken, Kırıkkale Ülkü Ocakları, Zafer Caddesi'ne temsili olarak iki maket adamı asıp, idamın tekrar getirilmesi için çağrıda bulunuldu.

19.02.2015 15:37  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale Ülkü Ocakları'dan maketli temsili idam

MERSİN'de üniversiteli Özgecan Aslan'ın cahşice katledilmesine olan tepkiler yurdun her tarafından giderek yaygınlaşırken, Kırıkkale Ülkü Ocakları, Zafer Caddesi'ne temsili olarak iki maket adamı asıp, idamın tekrar getirilmesi için çağrıda bulunuldu.

Kırıkkale Zafer Caddesi üzerinde Ülkü Ocakları binası önünde toplanan üyeleri ile vatandaşlar, emsili olarak iki maketten adamı asıp, idamin geri getirilmesini istediler. Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek yaptığı basın açıklamasında, Özgecanın katledilmesine tepkisini dile getirirken, "Bir kanı bozuk, canice kızımızı katletmiştir. Şerefsizlik had safhadadır. Dün olduğu gibi bu şerefsizlerin nesli tükenmek bilmiyor. Devleti yönetenler, bu şerefsizlere göz yummaktadırlar. 30 bin masum vatandaşımızın ölümüne neden olanlarla yapılan pazarlıklar ortadadır. Milletin parasını çalıp, hakkına tecavüz edenlerin bu canilerden ne farkı vardır. Bizler her türlü haksızlığa, tecavüze ve insan istismarına, bölücüye teröriste, yolsuzluk yapanlara, hortumcuya uyuşturucu satana, fuhuş yaptırana, çocuk istismarına sapIğa ve tecavüzcüye idamın geri gelmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Eğer önlemler alınmazsa sokaklar hiçbir evladımız için güvenli, olamayacaktır. Başka Özgecanlar katledilmesin, başka ana-babalar böyle bir evlat acısı yaşamasın diye gereken tedbirler alınmalıdır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Ülkü Ocakları'dan Maketli Temsili İdam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement