Kırıkhan'da Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

Kırıkhan'da Ramazan Denetimi

Kırıkhan\'da Ramazan Denetimi

Ramazan ayının gelişi sebebiyle Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde özellikle unlu ve tatlı üretimi yapan imalathanelere yönelik denetim yapılıyor.

26.06.2014 15:14  Güncelleme: 15:07

Ramazan ayının gelişi sebebiyle Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde özellikle unlu ve tatlı üretimi yapan imalathanelere yönelik hijyen ve terazi ayarları denetimi yapılıyor. Zabıta ekipleri aynı zamanda işletmelerin ruhsat kontrollerini de yapıyor.

Denetimlere dair açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, vatandaşların gönül rahatlığıyla huzurlu bir Ramazan geçirmeleri için üzerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini dile getirdi. Başkan Yavuz, şöyle konuştu:

"Gıda tüketiminin daha da arttığı Kırıkhan Belediyesi'nde zabıta ekipleri Ramazan ayı öncesi gıda üretimi yapan yerlere yönelik denetimlerine hız verdi. Ramazan ayı içerisinde zabıta ekiplerimiz daha titiz davranacak. Yapılacak denetimler halk sağlığı açısından son derece önemlidir. Sıcakların giderek arttığı bu yaz aylarında gıda üretimi yapan işletmelerin daha dikkatli ve hijyen bir şekilde üretim yapmalarını rica ediyorum. Ramazan ayının yaklaşmasıyla hız kazanan denetimler tüm Ramazan ayı boyunca devam edecek."

Zabıta ekipleri yıl boyunca iş yerlerinin fiziki temizliği, üretim hanelerin gıda üretimine uygun olup olmaması, çalışanların portör muayeneleri, gıda güvenliği ve hijyenik şartlar açısından iş yerlerinin denetliyor. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkhan'da Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement