Kırıkkale Arsa Dolandırıcısı Biri Kadın 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Arsa Dolandırıcısı Biri Kadın 2 Kişi Tutuklandı

Kırıkkale Arsa Dolandırıcısı Biri Kadın 2 Kişi Tutuklandı

Arsa dolandırıcısı biri kadın 2 kişi tutuklandı Kırıkkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Türkiye'nin bir çok ilinde sahte kimlik, tapu ve vekaletnameler kullanmak suretiyle vatandaşları dolandıran biri kadın 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

28.04.2015 18:26

Arsa dolandırıcısı biri kadın 2 kişi tutuklandı

Kırıkkale Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Türkiye'nin bir çok ilinde sahte kimlik, tapu ve vekaletnameler kullanmak suretiyle vatandaşları dolandıran biri kadın 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, S.K. (46) adlı kadın ile N.C. (33) adlı zanlı, Kırıkkale'de bir banka şubesince suçüstü yakaladı. Türkiye'nin bir çok ilinde arsa dolandırıcılığına adı karışan ve Sakarya, İstanbul ve Kırıkkale'de sahte kimlik, sahte tapu ve sahte vekaletname kullanmak suretiyle arsa dolandırıcılığına adı karışan bir kadın iki zanlıya suçüstü yapıldı. Mağdurlarını 285 bin TL zarara uğrattıkları belirtilen S.K. ve N.Ç. adlı zanlılar, Kırıkkale'de bir banka şubesinde ekipler tarafından suçüstü yakalandıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp, Delice Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

Yapılan tespitlerde, şüpheli şahısların internet üzerinden satılık arsa sahipleriyle irtibata geçerek tapu örneklerini eled ettikleri öğrenildi. Zanlıların, arsa sahiplerinin kimliğinin bir suretini çıkartıp, arsaları başka şahıslara sattıkları belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Arsa Dolandırıcısı Biri Kadın 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement