Kırıkkale'de "Son Peygamberin Hayatı" Yarışması - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de "Son Peygamberin Hayatı" Yarışması

Kırıkkale'de, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu tarafından düzenlenen "Son Peygamberin Hayatı" konulu yarışmaya ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

12.12.2014 11:37

Kırıkkale'de, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ve Son Peygamber Platformu tarafından düzenlenen "Son Peygamberin Hayatı" konulu yarışmaya ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, kurum salonunda düzenlenen toplantıda, öğrencilerin yarışmaya katılımlarının sağlanması için gerekli duyarlılığın gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları Koordinatörü İlker Akgün de uluslararası yarışmanın her yaş grubundan katılımcılara açık olduğunu belirtti.

Adaylara her kategoride 100'er soru yöneltileceğini kaydeden Akgün, dereceye giren 16 kişiye umre ziyaretinin yanı sıra çeşitli hediyeler verileceğini sözlerine ekledi.

Toplantıya, Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Mustafa Arı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de 'Son Peygamberin Hayatı' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement