Kırıkkale'de 2 Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de 2 Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kırıkkale\'de 2 Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kırıkkale'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

21.09.2013 09:32  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kazalardan ilki Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Mahallesinde meydana geldi. Fuat Çetin idaresindeki 71 EH 980 plakalı otomobil ile Bilal Demir'in kullandığı 71 AC 578 plakalı kamyonet ilçe merkezinde çarpıştı. Meydana gelen kazada Hatun Çetin ile kızı Hande Çetin yaralandı.

Diğer kaza ise Kırıkkale merkez Atatürk Bulvarı Fırınlı Cami kavşağında meydana geldi. Habip Demir (23) idaresindeki 71 FA 745 plakalı otomobil ile Ali İhsan Uğur'un (52) kullandığı 06 EKL 61 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri önce kaldırıma çıktı daha sonra ise cami duvarına çarparak durabildi. Meydana gelen kazada sürücü Uğur ile birlikte aynı otomobilde bulunan eşi Satı Uğur yaralandı.

Meydana gelen her iki kazadaki yaralılar ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Fırınlı Cami kavşağında sık sık kaza meydana gelmesine tepki gösteren vatandaşlar, yola hız kesici barıyerlerin en kısa sürede yapılarak kazaların önüne geçilmesi gerektiğini belirttiler.

Polis, her iki kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de 2 Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement