Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Eser'den, okullara ziyaret

23.09.2013 10:15

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, TOKİ Ahmet Cevdet Paşa İlk ve Orta Okulu ile Bilim Sanat ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Eser, Bilim Sanat ve Eğitim Merkezi'nde yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

Kırklareli'nin eğitimde başarılı bir il olduğunu belirten Eser, "Başarının her yıl artarak devam etmesi bizleri son derece sevindiriyor. Eski bir öğretmen olarak eğitim öğretimin başlamasının ardından okulları ziyaret etmek ve sorunları dinlemek istedim. 2013-2014 eğitim öğretim yılı geçen yıllara göre daha da büyük başarılarla sonuçlanmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Amatör Spor Haftası'na doğru

Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Yıldız, Amatör Spor Haftası'nın etkinliklerle kutlanacağını bildirdi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Amatör Spor Haftası'nın her yıl 30 Eylül- 6 Ekim tarihleri arasında kutlandığını söyledi.

Hafta kapsamında 30 Eylül Pazartesi günü yürüyüş yapılacağını ifade eden Yıldız, yürüyüş ile vatandaşlara düzenli fiziksel aktive alışkanlığı edinilmesini amaçladıklarını belirtti.

Yıldız, kutlamaların çeşitli branşlarda spor müsabakaları, eğlenceli aktiviteler ve öğrenciler tarafından verilecek konser ile sona ereceğini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement