Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'den Kısa Kısa

Lüleburgaz'da "Günümüz meseleleri ve Türk iradesi" konferansı düzenlendi.

03.04.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz'da "Günümüz meseleleri ve Türk iradesi" konferansı düzenlendi.

Türk Ocakları Derneği ile Türk Eğitim-Sen ilçe temsilciliğince Aşkiye Neşat Çal sahnesinde düzenlenen konferansa Gazeteci Yazar Banu Avar katıldı.

Avar, konferansta yaptığı konuşmada, son yıllarda terör olayları dolayısıyla Türkiye'nin kötü süreçlerden geçtiğini söyledi.

Terör saldırıları dolayısıyla yüzlerce polis ve askerin şehit olduğunu, sivil vatandaşların hayatlarını kaybettiğini belirten Avar, saldırıları nefretle kınadığını kaydetti.

Türkiye'nin şanlı bir geçmişe sahip olduğunu anlatan Avar, Türkiye'nin terörden kurtulmanın mutlaka bir yolunu bulacağını ifade etti.

Türkiye'yi parçalamak isteyenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını dile getiren Avar "Durum vahim ama kurtuluşumuz da var. Böylesi geçmişi olan bir millet mutlaka ve mutlaka bu karanlık tünelin içinden çıkacaktır" diye konuştu.

Kitap okuma etkinliği

Lüleburgaz'da 52. Kütüphane Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzendi.

İstiklal İlkokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Okul Müdürü Muammer Elipek, öğretmen, öğrenci ve veliler bir saat boyunca kitap okudu.

Elipek, etkinliğin ardından yaptığı konuşmada, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak istediklerini söyledi.

Kitap okumanın kişisel gelişime katkı sağladığını ifade eden Elipek, kitap okuyan kişilerin kültür seviyesinin yükseldiğini, bilgi dağarcığının da genişlediğini belirtti.

Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Elipek, her yıl kitap okuma etkinliği düzenleyeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement