Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Halebak'a ziyaret.

06.07.2014 13:36

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Ferah Şirin, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ı ziyaret etti.

Halebak, burada yaptığı konuşmada, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı'na seçilen Şirin'e görevinde başarılar diledi.

Kent Konseyi'ne katılımların daha fazla olması gerektiğini belirten Halebak, "Belediye olarak kentimizin güzelleşmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kent Konseyi'nin de katkısı ile daha başarılı çalışmalar yapılacağına inanıyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Şirin de, verdiği destekten dolayı Halebak'a teşekkür etti.

Kent Konseyi olarak ilçede güzel projeler yapılmasına katkı vereceklerini belirten Şirin, yeni yönetim olarak başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını kaydetti.

Buğday hasadı devam ediyor

Lüleburgaz Ziraat Odası Başkanı Mustafa Şener Birgün, Lüleburgaz ilçe merkezi ve köylerde buğday hasadının hızlı bir şekilde devam ettiğini bildirdi.

Birgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, buğdayda çökme hastalığının yaşandığı yerlerde verimin dönüm başına 150 kilograma kadar düştüğünü söyledi.

Bazı arazilerde ise verimin 450-500 kilograma kadar çıktığını belirten Birgün, "Hasat tüm hızıyla sürerken çiftçilerimiz merakla Toprak Mahsulleri Ofisi'nin buğdayın fiyatını açıklanmasını bekliyor. İnşallah açıklanacak güzel  bir fiyatla çiftçimizin yüzü güler. Hasadın herkes için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement