Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Temizlik çalışmaları.

01.10.2014 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediyesi, temizlik çalışmalarını "Mamut" adı verilen iş makineleri ile sürdürecek.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, temizlik çalışmalarını şarjlı ve elle kullanılabilen iş makineleri ile sürdüreceklerini bildirdi.

Trafiğe kapalı cadde ve sokaklarda yeni iş makineleri ile hizmet vereceklerini belirten Kesimoğlu, "Biz Kırklareli Belediyesi olarak, ilimizin temiz olması için gerekli tüm hassasiyetleri gösteriyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana Kırklareli'nin daha temiz olması için gayret gösteriyoruz. Tabi ki eksikliklerimiz yok değil. Ancak bu eksiklikleri gidermek içinde var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizin temizliğini daha iyi ve daha kısa sürede yapabilmek için makine parkımızı da genişletiyoruz" ifadelerini kullandı.

İhtiyaç sahibi çocuklara giyim yardımı

Lüleburgaz Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu, ihtiyaç sahibi 25 çocuğa Kurban Bayramı öncesi giyim yardımında bulunduklarını bildirdi.

İşçioğlu AA Muhabirine yaptığı açıklamada, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde hayırseverlerin yardımı ile çocukları sevindirdiklerini söyledi.

Çocukların sevinmesinde emeği geçenlere teşekkür eden işçioğlu, bu tür faaliyetlere önem verdiklerini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement