Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırklareli'nden Kısa Kısa

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezinde bakım ve onarım çalışması başladı.

08.04.2015 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezinde bakım ve onarım çalışması başladı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İzzet Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konferans salonunda bakım ve onarım çalışmasının başladığını söyledi.

Çalışmalar kapsamında konferans salonunun yenilendiğini ifade eden Arslan, merkezin birçok sosyal ve kültürel aktivitilerde kullanılan önemli bir yer olduğunu belirtti.

Koltukların yenilenerek merkeze modern bir görünüm kazandırılacağını anlatan Arslan, kısa süre içinde çalışmaları tamamlayarak salonu hizmete açmayı hedeflediklerini kaydetti.

Dünya Romanlar Günü

Lüleburgaz Batı Trakya Romanları Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Aygur, Dünya Romanlar Günü'nü etkinliklerle kutlayacaklarını bildirdi.

Aygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dünya Romanlar Günü'nün, Roman kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için kutlandığını söyledi.

Zengin, köklü ve renkli kültüre sahip olduklarını ifade eden Aygur, sosyal hayatta hak ettikleri yeri almak istediklerini belirtti.

Dünya Romanlar Günü'nü dolayısıyla Lüleburgaz Müzisyenler Derneği işbirliğinde konser düzenleyeceklerini aktaran Aygur, konserde yerel sanatçıların da sahne alacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'nden Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement