Kırşehir'de 20 Engelli Kursiyere Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'de 20 Engelli Kursiyere Sertifikaları Verildi

Kırşehir Kent Konseyi ve Türk Hava Kurumu işbirliğiyle engellilerin topluma kazandırılmasını sağlamak için açılan maket uçak kursu sertifika töreni düzenlendi.

18.09.2014 12:54  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Kent Konseyi ve Türk Hava Kurumu (THK) işbirliğiyle engellilerin topluma kazandırılmasını sağlamak için açılan maket uçak kursu sertifika töreni düzenlendi.

Aile Yaşam Merkezi önünde gerçekleşen törene Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ak Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül, ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Bahçeci, engellilerin topluma kazandırılmasını sağlamak için yapılan bu kursun çok önemli olduğunu söyledi.

Türk Hava Kurumu işbirliği ile düzenlenen bu kurslar sayesinde engellilerin özgüven kazanmaları ve kendilerini yaşadıkları topluma yakın hissedip toplumun bir parçası olduklarına inanmaları açısından çok güzel bir kurs olduğunun altını çizen Bahçeci, şunları kaydetti:

"Bizde belediye olarak engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerle örnek olmaya çalışıyoruz. Sosyal belediyeciliğin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden bu tarz projelerde her zaman öncü olmaya çalışıyoruz. Veren el alan elden üstündür anlayışıyla her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu tarz projelerin diğer kişilere de örnek olmasını diliyorum. Ayrıca engelli vatandaşlarımıza 25 adet tekerlikle sandalye hediye eden Bilge Menemenoğlu'na da buradan çok teşekkür ediyorum. Kırşehirlilerinde bu konuda daha hassas davranmasını ve engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarına katkı sağlamaya davet ediyorum. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Devletimizde son yıllarda engelli vatandaşlarımız konusunda çok hassas davranarak onların yaşam koşullarını iyileştirici, düzenleyici ve kolaylaştırıcı projelerle onların yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyorlar."

Konuşmaların ardından 1 ay süren kursu başarıyla bitiren 20 engelliye sertifikaları verildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'de 20 Engelli Kursiyere Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement