Kırşehir'e Hastane Ek Binası Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Kırşehir'e Hastane Ek Binası Yapılacak

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir'e yeni bir hastane ek binası yapılacağını bildirdi.

20.06.2016 16:59

AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir'e yeni bir hastane ek binası yapılacağını bildirdi.

AK Parti milletvekillerinden yapılan yazılı açıklamada, Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde öğrenci alımına başlayacak olması ve mevcut hastanenin ihtiyaçları daha iyi karşılaması için hastaneye ek bina yapılacağı ifade edildi.

Yeni hastane ek binasının, eski devlet hastanesi arazisine yapılacağının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Hastane ek binasının yerinin netleşmesiyle birlikte proje çalışmalarına bu yıl başlanacaktır. Kent genelinde bir çok alternatif alanlar incelenmesiyle birlikte, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile yaptığımız görüşmenin sonucunda yeni hastane ek binasını eski devlet hastanesinin alanına yapılmasına karar verildi. En az 250 yataklı yapmayı planladığımız yeni hastane ek binasının Kırşehir'in ihtiyaçlarıyla birebir örtüşecek şekilde olması için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları anda hastaneye en kolay şekilde ulaşabilmeleri üzerinde titizlikle durduğumuz konularda bir tanesidir. Kolayca ulaşabilmesi için eski devlet hastanesi alanının uygun olacağını düşündük. Araziyi netleştirmenin ardından da hastane projesinin Kırşehir'in tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde yapılması ve vatandaşlarımıza konforlu bir biçimde hizmet verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırşehir'e Hastane Ek Binası Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement