Kırşehir Eski Belediye Başkanı Hakkı Göçen'e Veda - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Eski Belediye Başkanı Hakkı Göçen'e Veda

Kırşehir Eski Belediye Başkanı Hakkı Göçen\'e Veda

Kırşehir’de 1984-1989 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yapan ve tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini yuman Hakkı Göçen için Kırşehir Belediyesinde anma töreni düzenlendi.

20.07.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de 1984-1989 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yapan ve tedavi gördüğü Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayata gözlerini yuman Hakkı Göçen için Kırşehir Belediyesinde anma töreni düzenlendi.

Kırşehir Belediyesi önünde gerçekleşen törene merhum eski belediye başkanı Türk Bayrağına sarılı şekilde zabıta görevlilerinin omuzunda getirilirken merhum eski belediye başkanı Hakkı Göçen'in oğlu Mütif Göçen, aile adına yaptığı konuşmasında babalarının kendilerine bıraktığı mirası daima yaşatma gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise tören alanında yaptığı konuşmasında, "Hakkı Göçen, Kırşehir'de daima ilkleri yapan bir insan olarak anılacak. Kırşehir'de bir çok ilki gerçekleştirerek bizlere de örnek oldu" dedi.

Merhum göçen'in özgeçmişinin okunması ve yapılan duanın ardından Cacabey Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası merhum Göçen'in naaşı bağbaşı mezarlığında defnedildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırşehir Eski Belediye Başkanı Hakkı Göçen'e Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement