Kışanak, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kışanak, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti

Kışanak, Yaşar Kemal\'i Ziyaret Etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak yoğun bakımda bulunan Yaşar Kemal`i ziyareti sonrasında twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Anadolu’nun efsanevi kalemi Yaşar Kemal`e, Amed halkı adına saygımızı, sevgimizi, özlemlerimizi sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum” dedi.

16.01.2015 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak yoğun bakımda bulunan Yaşar Kemal'i ziyareti sonrasında twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Anadolu'nun efsanevi kalemi Yaşar Kemal'e, Amed halkı adına saygımızı, sevgimizi, özlemlerimizi sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum" dedi.

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP heyeti ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda bulunan yazar Yaşar Kemal'i ziyaret etti. Demirtaş, Yaşar Kemal'in ailesi ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Demirtaş, "Doktorlarından kısaca bilgi aldık. Temennimiz o ki, en kısa sürede sağlığına kavuşur ve bu kapıdan yürüyerek çıkar " dedi.

AMED HALKI ADINA SEVGİMİZİ SUNDUK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Kışanak da Yaşar Kemal'le ilgili twitter hesabından bir açıklama yaptı. Kışanak, "Edebiyatın eşsiz çınarı Yaşar Kemal hastanede tedavi görüyor. Değerli eşi Ayşe Baban'ı ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Anadolu'nun efsanevi kalemi Yaşar Kemal'e, Amed halkı adına saygımızı, sevgimizi, özlemlerimizi sunuyor, sağlık ve esenlik diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kışanak, Yaşar Kemal'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement