Kitap Toplama Kampanyasına Destek Artarak Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kitap Toplama Kampanyasına Destek Artarak Devam Ediyor

Kitap Toplama Kampanyasına Destek Artarak Devam Ediyor

Kütahya'nın Pazarlar ilçesindeki tüm okulların kütüphaneleri için düzenlenen kitap toplama kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor.

27.05.2013 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesindeki tüm okulların kütüphaneleri için düzenlenen kitap toplama kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor.

Pazarlar Kaymakamlığı tarafından geçen nisan ayında başlatılan kitap toplama kampanyasına en büyük desteğin, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Nesil Yayınevi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kütüphaneler ve Müzeler Müdürlüğü tarafından verildiği bildirildi. Bu konuda açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "Benchmarking projeleri kapsamında okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi için hazırlanan kitap toplanma kampanyası olumlu neticeler vermeye devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Nesil Yayınevi'nden gelen kitaplardan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler ve Müzeler Müdürlüğü tarafından 12 koli ile bin 200 adet kitap gönderildi. Her seviyeye hitap edecek şekilde karışık olarak gönderilen kitaplar oluşturulan bir komisyon marifetiyle tasnif edilip okul kütüphanelerine teslim edilmiştir" diye konuştular.

Kitap toplama kampanyasına en büyük desteği veren İlçe Kaymakamı İshak Çınar, kampanya dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, "Amacımız okuyan bir nesil yetiştirmek, bu kapsamda ilçe genelinde çok değişik projeler yaptık ve uyguladık. Bu kampanyaya en büyük desteği bin 200 kitapla İstanbul Büyükşehir Belediyesi vermiştir. Kendilerine teşekkür ederiz. Umarım öğrencilerimiz bu değerli eserlerden azami derecede istifade edip okumayı alışkanlık haline getirerek, bilgi, anlayış ve kavrama kabiliyetlerini geliştirirler. Bu tür çalışmalarımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli bir şekilde devam edecektir" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kitap Toplama Kampanyasına Destek Artarak Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement