Mehmet Kıvanç "Ayaklarına Gitmeye Razıyız" - Son Dakika
Yerel

Mehmet Kıvanç "Ayaklarına Gitmeye Razıyız"

Mehmet Kıvanç "Ayaklarına Gitmeye Razıyız"

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kıvanç, amatör spor kulüplerinin ayaklarına gitmeye hazır olduklarını söyledi.

07.07.2014 09:19  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç, amatör spor kulüplerinin ayaklarına gitmeye hazır olduklarını belirtti.

6 bin 300 lisanslı futbolcu sayısı ile Türkiye genlinde nüfusa oranla en fazla futbolcu bulunan 8.il olan Aydın'da, AKSF'nin amatörlere desteği sürüyor. Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük illerin aksine filiz lisans ve ücretsiz lisans türlerini kendi binasında çıkartabilen ASKF 'nin başkanı Mehmet Kıvanç,her Salı verdikleri sağlık hizmetiyle de amatör sporcuları büyük bir yükten kurtardıklarını söyledi.

Aile Hekimi'ne muayene olmanın sosyal güvencesi olmayan kişiler için 8 TL olduğunu belirten Kıvanç, " Türkiye Futbol Federasyonu'nun Sağlık Kurulu'ndan aldığımız özel izinle birlikte Aydın'da Aydın Tabip Odası gibi kurumlardan aldık. Efeler'deki kulüplere her Salo hizmet veriyoruz. Amatörlerin yakından tanıdığı Dr.İbrahim Gülümser amatör sporcuları muayene ediyor. Nazilli, Söke ve Çine'deki kulüplere ayağınıza geliriz dedik. Yeter ki gün belirlesinler. Biz ayaklarına gitmeye razıyız" dedi.

"Bizim derdimiz amatör spor" diyen Kıvanç, "Bir genci sokaktan koparıp spora kazandırıyorsak bize ne mutlu. İl genelinde 6 bin 300 lisanslı futbolcumuz var. Yeter ki tesis olsun, Aydınlılar bunu değerlendirir. 140 civarında kulübümüz var. Kulüpler, gençleri spora kazandırmak amacıyla var oluyor. Kulüplerimize her zaman yardımcı olmaya hazırız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Kıvanç 'Ayaklarına Gitmeye Razıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement