Kıvanç Tatlıtuğ 3 Yıl Star'la Çalışacak - Son Dakika
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ 3 Yıl Star'la Çalışacak

'Kurt Seyid ve Şura' dizisiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Tatlıtuğ, Star ile 2 milyon TL'ye 3 yıllık bir anlaşma imzaladı.

16.02.2014 10:07  Güncelleme: 10:22

Gelecek ay Star'da başlayacak 'Kurt Seyid ve Şura' Kıvanç Tatlıtuğ'un bu kanaldaki ilk işi olmayacak. Kanal, oyuncuyla 2 milyon TL'ye 3 yıllık bir anlaşma yaptı. İlk defa yapılan bu anlaşmaya çok izlenen televizyon kanallarında yeni bir dönem başlayacak.

3 YIL BOYUNCA STAR'LA ÇALIŞACAK

Yapılan bu yeniliğe göre kanallar yıldız isimleri yavaş yavaş kendilerine bağlıyor. Bu anlamda en büyük hamleyi Tatlıtuğ'la 3 yıllık anlaşma imzalayan Star yapmış oluyor.

AYRI ÜCRET DE ALACAK

Ünlü oyuncunun yer alacağı dizi projeleri bu anlaşmanın dışında tutuldu. Tatlıtuğ yer aldığı farklı projelerden de ayrı ücret alacak.

SHOW TV DE DENEMEK İSTEDİ

Star'dan sonra Show TV'nin de böyle bir sistemi denemek istediği konuşuluyor. Bu sistem için Show TV'nin Nurgül Yeşilçay'ı düşündüğü de belirtiliyor.

3 İSİM DAHA BU SİSTEME GİREBİLİR

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra aynı şekilde anlaşma yapılabilecek 3 isim daha var. Bunlar; Tuba Büyüküstün, Beren Saat ve Kenan İmirzalıoğlu.


Kıvanç Tatlıtuğ 3 Yıl Star\'la Çalışacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Kıvanç Tatlıtuğ 3 Yıl Star'la Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ilay tiryaki: ablam sizin hayranınız çok kötü bir haaber sizin için ablamı terk etmem sizin gibi bir kişi salak ve gerzzekalı bu mesaj salak kıvanç tatlıtuğ 0 2 Yanıtla
  • gizem altunay: dizilerin sana batsın herkanala çıkıp kendini rezil ediyorsun birde lütfen star tvne çıkmasan iyi olur ve 3m sana ve dizine deymez lanet olsun sana ve dizin 0 0 Yanıtla
    öncay tatlıyüz: bata nefret edion galiba kuzenimden 0 0

Advertisement