Kız Arkadaşının Yakınları Tarafından Dövülen Liseli Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kız Arkadaşının Yakınları Tarafından Dövülen Liseli Genç Hayatını Kaybetti

Kız Arkadaşının Yakınları Tarafından Dövülen Liseli Genç Hayatını Kaybetti

Aydın Söke'de kız arkadaşının yakınları tarafından darp edilen ve beyin kanaması geçiren 17 yaşındaki lisesi genç yaşamını yitirdi.

07.07.2016 19:35  Güncelleme: 20:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, kız arkadaşının yakınları tarafından dövüldüğü öne sürülen ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen 17 yaşındaki Hüseyin Karataş, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Hüseyin Karataş, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanırken, olayla ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Adnan Menderes Mesleki Teknik Eğitim Lisesi öğrencisi Hüseyin Karataş, bir süre önce 16 yaşındaki L.U. ile tanışıp, arkadaş oldu. Genç kızın yakınları bu arkadaşlığı öğrenip, Karataş ile konuşmak istedi. Bunun üzerine Karataş, geçen 4 Temmuz'da bir grup arkadaşıyla, Abalaki mevkisindeki buluşma yerine gitti. Burada iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

BAŞININ AĞRIDIĞINI SÖYLEDİ

Kavgada, kız arkadaşının yakınları tarafından darp edilip, başını beton zemine çarpan Karataş, olayın ardından evine döndü. Yakınlarına başının çok ağrıdığını söyleyen Karataş, bir süre sonra bir arkadaşının doğum günü partisine katılacağını belirtip, tekrar evden ayrıldı. Ancak, başındaki ağrı daha da artınca Karataş, eve dönmek zorunda kaldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bunun üzerine yakınları Karataş'ı Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Karataş, ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karataş, bugün saat 02.30 sıralarında yaşamını yitirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatının baharında yaşama gözlerini yuman Karataş'ın cenazesi, saat 16.00'da Söke Cemevi'nde kılınan namazın ardından Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLİS 5 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karataş'ı darp ettikleri ileri sürülen beş kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kız Arkadaşının Yakınları Tarafından Dövülen Liseli Genç Hayatını Kaybetti

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kız Arkadaşının Yakınları Tarafından Dövülen Liseli Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • OnBirinciKöy: Birileri ogretmeli, ders olarak okutmali bir erkeğin kız arkadaşı olmaz. Kızın da erkek arkadaşı olmaz. Ancak bu iki cins evlilik dolayısıyla bir araya gelebilir. Şimdi yazdıklarımı sakız gibi uzatmaya çalışmayın aşikar olan gerçek budur. Ister zorunuza ister hoşunuza gitsin. Allah ,gence Rahmetiyle muamele eylesin. 19 25 Yanıtla
  • Asinan: Ya yazık çocuğa da cem evinden kaldırmak ne oluyor 12 10 Yanıtla
  • xxxl: bence alevi sünni meselesi olayı 3 11 Yanıtla
  • .....: Uzatmayin artikta idami getirin.yetti artik. 9 0 Yanıtla
  • kime ne: abuk sabuk yorumlar yapanlar erkekler özellikle.tek namuslu sizsiniz hiç arkadaşınız olmadı tabi masumdunuz.bu yavruyu dövenlerin ALLAH BELASINI versin.medeniyetsiz kişiler güç kullanır.arkadaşın olur bazen kıza erkek arkadaş daha destek olur.ama anlayana ...ben böyle olayları yapana lanet olsun diyorum 0 1 Yanıtla
  • ANT - 07: Buli kardes anladimki senin kalp gozun acik nomu vereyimde benim yarimlarimi bir okuyuver sarayli bana danismanlik gorevi verecekmi bir bakiver diyecdktim ya..... 1 0 Yanıtla

Advertisement