Kızılay'a Kitap Okuyarak Kan Bağışında Bulundular - Son Dakika
Yerel

Kızılay'a Kitap Okuyarak Kan Bağışında Bulundular

Kızılay\'a Kitap Okuyarak Kan Bağışında Bulundular

"Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla yola çıkan Türk Kızılayı Adana Şubesi, Ülfet Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kitap okuma etkinliğinde kan bağış kampanyası düzenledi.

20.05.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla yola çıkan Türk Kızılayı Adana Şubesi, Ülfet Eğitim ve Dayanışma Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri kitap okuma etkinliğinde kan bağış kampanyası düzenledi.

Ülfet Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Kulıçbay, "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kitap okuma etkinliğini bu yıl da Kızılay'la birlikte yaparak hem kitap okuyalım hem kan verelim diyerek farkındalık oluşturmayı amaçladık" dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Kızılay'a destek veren tüm STK Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, "Ülfet yöneticilerinin 'İyilikte yarışmak' adlı kitabı okuyarak kan bağışı yapmaları örnek bir davranış. Hem kan vererek örnek oldular hem de kitap okuyarak toplum kesimlerinde farkın dalık oluşmasında katkı koyuyorlar. Bizler her davranışımızla örnek olmalıyız. STK yöneticileri toplumun rol model insanlarıdır" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay'a Kitap Okuyarak Kan Bağışında Bulundular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement