Kızılcahamam'da Güney Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamam'da Güney Görevine Başladı

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde, AK Parti’den belediye başkanlığına seçilen Muhittin Güney görevine başladı.

02.04.2014 15:55

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, AK Parti'den belediye başkanlığına seçilen Muhittin Güney görevine başladı.

Başkan Güney, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Biz hemşehrilerimize kendimizi ifade ettik, hemşehrilerimiz de belediye başkanı olarak bizi görmek istediler, inşallah onları ve ilçemizi hak ettiği yere getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Halkımızın teveccühlerine layık olmak, bizim düsturumuz olacaktır. Vaat ettiğimiz tüm projelerimizi, Kızılcahamam için gerçekleştireceğiz. Ben tüm Kızılcahamamlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, bize güvendikleri, bize inandıkları ve bize teveccüh ettikleri için, inşallah mahcup olmayacağız, vaat ettiğimiz her şeyi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız ve Kızılcahamam'ın hizmetkarı olacağız" ifadesini kullandı.

Kızılcahamam'da yapacakları ilk işin, birlik ve beraberliği sağlamak olacağını vurgulayan Güney, şöyle devam etti:

"Biz bütün Kızılcahamam'ın Belediye Başkanı'yız, tüm Kızılcahamamlı hemşehrilerimizin Belediye Başkanı'yız, dolayısı ile hiçbir ayrım yapmadan, bütün hemşehrilerimize hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Herhangi bir fikre ve parti mensubiyetine tabii olmadan, tüm hemşehrilerimizin Belediye Başkan'ı olacağız."

Mazbatasını alan Güney için Kızılcahamam Belediyesi'nde devir teslim töreni yapıldı. Düzenlenen törende Güney, eski Belediye Başkanı Coşkun Ünal'dan görevi teslim aldı.

Dualar okunan ve kurban kesilen devir teslim töreninde, Güney ve Ünal birbirlerine çiçek vererek tebrik etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcahamam'da Güney Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement