Kızılcahamam'ın 3. Kardeşi Kıbrıs Paşaköy Oldu - Son Dakika
Güncel

Kızılcahamam'ın 3. Kardeşi Kıbrıs Paşaköy Oldu

Kızılcahamam\'ın 3. Kardeşi Kıbrıs Paşaköy Oldu

Kızılcahamam Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Paşaköy Belediyesi arasındaki "Kardeşlik Protokolü", Kıbrıs Paşaköy Belediyesi’nde düzenlenen tören ile imzalandı.

15.01.2016 05:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılcahamam Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Paşaköy Belediyesi arasındaki "Kardeşlik Protokolü", Kıbrıs Paşaköy Belediyesi'nde düzenlenen tören ile imzalandı.

Daha önce Almanya'nın Weilburg ve Kosova Cumhuriyeti Mamuşa Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalayan Kızılcahamam Belediyesi, üçüncü imza ile Kıbrıs Paşaköy Belediyesi ile kardeş şehir oldu. 13 Ocak 2016 Çarşamba günü Paşaköy Belediyesi'nde düzenlenen törene, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney ve eşi Ayşe Güney, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve eşi Şenel Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yıldız ve eşi Ak Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen ve eşi Ali Ergelen, Kızılcahamam Belediye Meclis üyeleri Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, Yusuf Şengül, İsa Sever, Günaydın Yüce ve Murat Can katıldı.

Törende iki ilçenin karşılıklı hediyelerinin takdim edilmesinin ardından, belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızılcahamam'ın 3. Kardeşi Kıbrıs Paşaköy Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement