Kızılcahamamlı Minik Milli Güreşçiler İçin Tören - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamamlı Minik Milli Güreşçiler İçin Tören

Sırbistan'ın Senta kentinde gerçekleştirilen 14-15 yaş Balkan Şampiyonası'nda dereceye giren Kızılcahamlı milli güreşçiler için ilçede tören düzenlendi.

16.12.2015 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırbistan'ın Senta kentinde gerçekleştirilen 14-15 yaş Balkan Şampiyonası'nda dereceye giren Kızılcahamlı milli güreşçiler için ilçede tören düzenlendi.

Şampiyonada 42 kilogramda altın madalya kazanan Alper Bal, 32 kilogramda gümüş madalya kazanan Melih Çelik ile 53 kilogramda bronz madalya alan Cavit Acar için belediye binası önünde gerçekleştirilen törene Kızılcahamam Kaymakam Vekili Çamlıdere Kaymakamı Aydın Erdoğan,  Belediye Başkan Vekili Ahmet Arslanoğlu, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkan Vekili Ahmet Arslanoğlu, törende yaptığı konuşmada, belediye olarak her zaman spora büyük önem verdiklerini söyledi.

Belediyenin amatör spor kulübü bünyesinde birçok branşta 400'e yakın sporcunun bulunduğunu ifade eden Arslanoğlu, "Bu sayının 100'e yakınını güreşçi kardeşlerimiz oluşturmaktadır. Bugüne kadar birçok turnuvadan da başarılı sonuçlar getirerek bizleri her zaman onurlandırmışlardır. Onların bu başarıları bizleri daha da çok gururlandırmış ve onlara olan desteğimizi artırmamız için vesile olmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından şampiyonada derece alan minik sporculara hediyeleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızılcahamamlı Minik Milli Güreşçiler İçin Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement