Kızıltepe'de "14 Şubat Sevgililer Günü" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe'de "14 Şubat Sevgililer Günü" Etkinliği

Kızıltepe'de "Samimi-Yet Projesi" kapsamında "14 Şubat Sevgililer Günü" nedeniyle babası vefat etmiş çocuklar sevindirildi.

14.02.2015 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızıltepe'de "Samimi-Yet Projesi" kapsamında "14 Şubat Sevgililer Günü" nedeniyle babası vefat etmiş çocuklar sevindirildi.

Bir alışveriş merkezinde düzenlenen programda okulda başarılı olan 50 öğrencilere tablet bilgisayar, annelerine ise çiçek verildi.

Programda konuşan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, böyle anlamlı bir günde aileler ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Mardin'de büyüklerini kaybetmiş bütün çocuklara ulaşmak istediklerini anlatan Taşkesen, bu çocuklara baba ve anne olmak istediklerini belirtti.

Karne ve bayramlarda bir araya geldiğini belirten Taşkesen şöyle konuştu:

"14 Şubat çocukları için çırpınan annelerimizin günüdür. Çocuklarımız bu tablet konusunda olsun başka konularda olsun annelerini hiç üzmeyeceklerine inanıyorum. Bu tabletlerle uğraşırken anne ve babalarının uyarılarına kulak kabartmalarını istiyorum. Sevgililer gününüz kutlu olsun."

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise projenin içeriğinde eşini kaybetmiş kadınlar ve çocukların olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kızıltepe'de '14 Şubat Sevgililer Günü' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement