Kızıltepe Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kızıltepe Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Kızıltepe Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, İş Sendikası Ortaokulu öğrencileri, TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını yaptı.

26.05.2015 12:31  Güncelleme: 12:54

MARDİN (İHA) – Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, İş Sendikası Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı yapıldı.

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, bilim fuarında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Günümüzde bilginin üretilmesi ve pazarlanması, toplumların gelişmişlik düzeyinin en önemli kriteri haline gelmiştir. Okullarımızda en iyi öğretim metodu olarak yaparak, yaşayarak, öğrenmenin itici güçlerinden biri bilim fuarları olmuştur. Bu fuarlar sayesinde öğrencilerimiz bilimsel merak ile düşünce sistemini entegre ederek, problem çözme becerilerini geliştirmektedirler. Aynı zamanda bu araştırma projeleri ve bilimsel projeler sayesinde, bilginin geliştirilmesi yeni buluşlara yol açacaktır" dedi.

Açılışın ardından Proje koordinatörü öğretmeni Erkan Zileli, fuarı gezen ziyaretçilere eserler hakkında bilgi verdi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızıltepe Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement