KKTC Ankara Büyükelçisi'nden Başkan Ak'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

KKTC Ankara Büyükelçisi'nden Başkan Ak'a Veda Ziyareti

KKTC Ankara Büyükelçisi\'nden Başkan Ak\'a Veda Ziyareti

Dört yıllık görev süresi dolan KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a makamında veda ziyaretinde bulundu.

04.10.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dört yıllık görev süresi dolan KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a makamında veda ziyaretinde bulundu.

Dört yıllık görev süresi dolan KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a veda ziyaretinde bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Büyükelçi Lakadamyalı, şerefli ve yoğun geçen görev süresinin sonuna geldiğini belirterek, "Sizinle vedalaşmaya geldim. Görev sürem boyunca ne zaman sizden bir şey istesem hep destek verdiniz ve 'hayır' demediniz. Kıbrıs ve Kıbrıs belediyeleri ile çok yakın ilişkiler içerisinde çalıştınız. Keçiören için de çok yararlı hizmetlerde bulundunuz, bundan dolayı ikinci kez belediye başkanı seçildiniz. Gerçekleştirmiş olduğunuz uluslararası Ramazan etkinlikleriyle de ülkeleri kaynaştırdınız. Ankara'da bu kadar kapsamlı ve uzun olan bir etkinliği sadece Keçiören Belediyesi düzenliyor" dedi.

Yapılan ziyaretin kendisini memnun ettiğini ve aynı dönemde güzel bir uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatan Mustafa Ak ise, "Kıbrıs ve kardeş belediyelerimizle güzel ilişkilerimiz var. Ankara ve Kıbrıs için hayati öneme sahip güzel işler yaptınız. İnşallah önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir şekilde Uluslararası Ramazan Etkinliklerini yapacağız. Dışarıdan gelen misafirlerimiz için güzel bir etkinlik oluyor. Ankara'yı ve Keçiören'i daha iyi tanıyorlar. Birlikte Keçiören'in farklı mahallelerinde iftar yapıyoruz" diye konuştu.

Görüşmenin ardından Başkan Ak, konuğuna üzerinde Keçiören Belediyesi logosu bulunan orijinal taştan el yapımı bir hilal hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KKTC Ankara Büyükelçisi'nden Başkan Ak'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement