Ko-Mek'te En Güzel Eserler Görücüye Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Ko-Mek'te En Güzel Eserler Görücüye Çıkıyor

Ko-Mek\'te En Güzel Eserler Görücüye Çıkıyor

Kocaeli genelinde 44 kurs merkezinde eğitim veren KO-MEK'te kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergiler görücüye çıkmaya başladı.

04.04.2015 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KO-MEK, Kocaeli'nin tüm ilçelerinde toplam 44 kurs merkezinde yeni meslek sahibi olmak ve kendini mesleki anlamda geliştirmek isteyenlere eğitim ve sertifika hizmeti vermenin yanında, sanata ve sanatçıya da farklı branşlarla destek oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) bünyesinde hizmet veren Yarımca Kurs Merkezi'nde Resim Branşı kursiyerlerinin eserlerinden oluşan resim sergisi açıldı.

86 ESER SERGİLENİYOR

19 kursiyerin 86 eserle katıldığı ve kolaj, akrilik, yağlı boya tekniklerinin kullanıldığı serginin açılışını yapan KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan, KO-MEK kurslarının Kocaeli'nin her yerinde 44 kurs merkeziyle hizmet verdiğini ifade ederek, ''KO-MEK'te şu an 300'den fazla branşta hizmet veriyoruz. Yarımca Kurs Merkezi de bunlardan biri. Sergiyi gezdiğinizde kursiyerlerimizin üstün başarısını göreceksiniz. Gerçekten çok profesyonel eserlerle karşılaşacaksınız'' dedi. KO-MEK kursiyerleri ve çalışanlarıyla bir aile olduklarını ve başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Ceyhan, daha sonra sergideki sanat eserlerini tek tek inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

SANATÇILARDAN DESTEK

Sergiyi ziyarete gelen vatandaşlardan 55 yıldır Türk Sanat Musikisi ile uğraşan 84 yaşındaki Cengiz Karaöz, sanatsal faaliyetlere ilgi duyduğunu ifade ederek, ''KO-MEK çok faydalı bir kurum. Yabancı dil, bilgisayar, çeşitli sanat dalları konusunda eğitimler veren bir yer. Sanatla uğraşan bir vatandaş olarak bu faaliyetlerden çok memnunum'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ko-Mek'te En Güzel Eserler Görücüye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement