Kobani'de Çatışmalar 37'nci Gününe Girdi (4) - Son Dakika
Güncel

Kobani'de Çatışmalar 37'nci Gününe Girdi (4)

Kobani\'de Çatışmalar 37\'nci Gününe Girdi (4)

Kobani KARŞISINDA KAÇAK ÇAY KEYFİ Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmaları izlemek için Mürşitpınar'da bulunan yüksek tepelere çıkan gazetecilere ve vatandaşlara, 20 yaşındaki Mustafa Tilgen semaverde yaptığı kaçak çayı satmaya başladı.

21.10.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobani KARŞISINDA KAÇAK ÇAY KEYFİ

Suriye'nin Kobani kentinde IŞİD ile YPG güçleri arasındaki çatışmaları izlemek için Mürşitpınar'da bulunan yüksek tepelere çıkan gazetecilere ve vatandaşlara, 20 yaşındaki Mustafa Tilgen semaverde yaptığı kaçak çayı satmaya başladı.

Kobani'de yaşanan gelişmeleri takip eden gazeteciler ile meraklı vatandaşların bulunduğu yüksek tepede seyyar çay servisi yapılmaya başladı. Silah seslerinin susmadığı ve zaman zaman ABD öncülüğündeki koalisyon uçaklarının gerçekleştirdiği bombardıman altında kaçak çay içen gazeteciler ile vatandaşlar bu hizmeti veren Mustafa Tilgen'e teşekkür etti. Yumurtalık köyünde ikamet eden Mustafa Tilgen, çay satma fikrini şöyle anlattı:

"Her gün buraya yüzlerce gazeteci ile vatandaş geliyordu. Saatlerce bu tepelerde aç susuz kalıyorlardı. Bende evde bulunan semaveri buraya getirip kaçak çay yaparak, üşüyen gazetecilere hizmet vermeye çalıştım. Bir bardak çayı 1 liradan satıyorum. Oldukça talep var. Buna ek olarak simit getirmeye başlayacağım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kobani'de Çatışmalar 37'nci Gününe Girdi (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement