Kobani Eylemlerinde Ölenlerin Kimlikleri Şaşırttı - Son Dakika
Soğuk Haber News

Kobani Eylemlerinde Ölenlerin Kimlikleri Şaşırttı

Kobani Eylemlerinde Ölenlerin Kimlikleri Şaşırttı

IŞİD'in Kobani'ye girmesinin ardından başlayan sokak eylemlerinde hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Mardin Kızıltepe'de Öldürülen 2 Kişi Yabancı Uyruklu Çıktı

09.10.2014 11:21  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokak olaylarının sürdüğü 'inilçesinde dün akşam ölü olarak bulunan 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Söz konusu şahıslardan birininuyruklu Fehad İbrahim Elduveric (45), diğerinin ise 'deki iç savaştan kaçarak 'de ikamet etmeye başlayanuyruklu Abdullah Muhammed Latif (43) olduğu öğrenildi.

KIZILTEPE'DE MANAVLIK YAPIYORDU

uyruklu Abdullah Muhammed Latif'in uzun zamandan beri 'de manavlık yaptığı öğrenilirken Suudi Arabistanlı Fehad İbrahim Elduveric'in 'e Suriyeli eşinin anne ve babasını ziyarette geldiği bildirildi. 'da mühendislik yapan Fehad İbrahim Elduveric, kayını olan ve 'de inşaatlara amelelik yapan'in misafiri olduğu öğrenildi.

IŞİD'Lİ OLDUKLARI ŞÜPHESİYLE ÖLDÜRDÜLER

Söz konusu şahısların 'deki olaylar sırasında 'den geçtiği, şahısların sakallı olduğu ve Kürtçe bilmediği için IŞİD'li oldukları şüphesiyle göstericiler tarafından öldürüldükleri tahmin ediliyor.

Dün akşam saatlerinde İpek Mahallesi Dedeman Kavşağı'nda şahıslara arabadan indirilerek silahla vurulmuş arabaları ise yakılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Soğuk Haber News Kobani Eylemlerinde Ölenlerin Kimlikleri Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement