Kobi'lere Üniversite Desteği Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Kobi'lere Üniversite Desteği Protokolü İmzalandı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Namık Kemal Üniversitesi, (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında KOBİ'lerde verimlilik dönüşümü projesi protokolü imzalandı.

16.11.2016 11:52

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Namık Kemal Üniversitesi, (NKÜ) Çorlu Mühendislik Fakültesi arasında KOBİ'lerde verimlilik dönüşümü projesi protokolü imzalandı.

Protokol çerçevesinde NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi tarafından Çerkezköy TSO bünyesindeki Sanayici KOBİ'lere danışmanlık hizmeti verilecek.

Protokol töreninde konuşan Namık Kemal Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Aysun Sağbaş, geçen yılda protokol imzaladıklarını ve çok faydalı verim aldıklarını ifade etti.

12 KOBİ'nin bu protokolden yararlanacağını ifade eden Sağbaş, "Bu iş Üniversite ile Sanayi'nin güzel işbirliklerinden bir tanesidir. Verimlilik Genel Müdürlüğü Üniversitemizde ciddi projeler yapmak istiyor. Umarım bu desteği biz alırız ve ÇTSO ile bağlantılı firmalar alır." diye konuştu.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Üniversite-Sanayi İşbirliğinin hep söylemlerde kaldığını belirterek, "Bir önceki protokolün neticesinde buralara geldik. İnşallah bu yaptığımız protokol ile de KOBİ'leri üst sıralara taşıyacağız. Amacımız sadece Üniversite'de eğitim değil, aynı zamanda kültürel, sanatsal ve sanayiye katkıdır. Ciddi sanayicilerin arasında olmak bizim için avantaj. Katkı sağlayanlara candan teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da, kendi projelerine ne kadar önem verildiğinin bugün daha iyi görüldüğünü belirterek, projenin Türkiye de önemli yerlere gelmesini temenni ettiğini kaydetti.

Törene, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Lokman Hakan Tecer, Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın ile Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kobi'lere Üniversite Desteği Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement