Kocaeli Alevlerin Arasında Kalan İneklerini Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Alevlerin Arasında Kalan İneklerini Kurtardı

Kocaeli Alevlerin Arasında Kalan İneklerini Kurtardı

Alevlerin arasında kalan ineklerini kurtardıKocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde, Ayşe Özçalık ahırda çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 büyükbaş hayvanı kurtardı.

15.07.2016 17:27

Alevlerin arasında kalan ineklerini kurtardı

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde, Ayşe Özçalık ahırda çıkan yangında alevlerin arasında kalan 3 büyükbaş hayvanı kurtardı. Ayşe Özçalık'ın kolları ve bacaklarında hafif yanıklar oluşurken, hayvanların da vücutlarında yanıklar meydana geldi.

Olay, Başiskele Düzlük Mahallesi'nde meydana geldi. Ertuğrul ve Ayşe Özçalık çiftinin evlerinin yanında bulunan ahırda ilk belirlemelere göre elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. 3 büyükbaş hayvan alevlerin arasında kaldı. Hayvanları kurtarmak için alevlerin arasına giren Ayşe Özçalık hayvanları dışarı çıkararak telef olmaktan kurtardı. Ayşe Özçalık'ın kolları ve bacaklarında hafif yanıklar oluşurken, hayvanların da vücutlarında yanıklar meydana geldi. Mahalle sakinleri itfaiyeyi ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi. İtfaiye ekipleri ahırdaki yangını söndürdü. Hortumla kollarına su tutan Ayşe Özçalık ise 112 Acil ekibi tarafından Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Alevlerin Arasında Kalan İneklerini Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement