Kocaeli'de Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Dolandırıcılık İddiası

KOCAELİ (AA) Kocaeli'de düzenledikleri sahte evraklarla bir banka şubesinden kredi çekmek isteyen 5 kişi gözaltına alındı.

22.04.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ (AA) Kocaeli'de düzenledikleri sahte evraklarla bir banka şubesinden kredi çekmek isteyen 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli'de hazırladıkları sahte evrak ve kimlikle bir banka şubesine girerek kredi çekmek istediklerini söyleyen 5 kişi, banka memurunun evraklardan şüphelenerek durumu polise bildirmesi üzerine gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan M.Y, N.E, M.E, O.Ö. ve T.D, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltına alınan zanlılardan O.Ö'nün sahte kimlik kullandığı, değişik suçlardan kayıtlarının bulunduğu ve bir suçtan arandığı tespit edildi. M.Y. ve N.E ise ifadelerinin ardından serbest bırakılırken diğer zanlılar adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan O.Ö, tutuklanarak Kandıra Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. T.D. ve M.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Dolandırıcılık İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement