Kocaeli'de Ekim Ayında Tiyatro Keyfi - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Ekim Ayında Tiyatro Keyfi

Kocaeli\'de Ekim Ayında Tiyatro Keyfi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ekim ayında ‘’Ferhad ile Şirin’in” yanı sıra 8 farklı oyunla daha tiyatro severlerin karşısında olacak.

07.10.2015 11:09

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ekim ayında "Ferhad ile Şirin'in" yanı sıra 8 farklı oyunla daha tiyatro severlerin karşısında olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 3 Ekim Cumartesi günü SDKM'de perdelerini "Ferhad ile Şirin" oyunuyla açtı. Nazım Hikmet'in yazdığı, Levent Suner'in yönetmenliğini üstlendiği oyun ilk geceden tiyatro severlerden tam not aldı. Şehir Tiyatroları, Ekim ayında Ferhad ile Şirin'in yanı sıra 8 ayrı oyunla tiyatro severlerin karşısında olacak.

İlk gösteriden itibaren tiyatro severlerden tam not alan Ferhad ile Şirin, 8-9-10-15-16-17 Ekim tarihlerinde SDKM'de sahnelenecek. Tiyatro tutkunları SDKM'de ayrıca Ayrılık Müziği, Yalancı, Baş Belası, İyi Geceler Anne, Çıkmaz Sokak Çocukları oyunlarını da izleyebilecek. Çocuklar ise Tıngır Mıngır Ülke ve Yusufçuk oyunlarıyla keyifli saatler geçirecek. Şehir Tiyatroları oyunlarını SDKM'nin yanı sıra Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi ve Gölcük Kervansaray Sahnesinde de sergileyecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Ekim Ayında Tiyatro Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement