Kocaeli'de "Sevgi İzi" Projesi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de "Sevgi İzi" Projesi

Gölcük Engelliler Derneği, ülke genelinde başlatılan ve sosyal bir proje olan "Sevgi İzi" projesini ilçede hayata geçirdi.

06.04.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Engelliler Derneği, ülke genelinde başlatılan ve sosyal bir proje olan "Sevgi İzi" projesini ilçede hayata geçirdi.

Gölcük Engelliler Derneğince, televizyon programcısı Müge Anlı'nın öncülük ettiği kendini ifade edemeyen engelliler ile alzaymır hastalarını kapsayan proje, ilçe belediyesi engelsiz yaşam merkezinde uygulamalı olarak tanıtıldı.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, proje tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Anlı'yı başlattığı projeden dolayı tebrik etti.

Ellibeş, Allahın bir imtihanı gereği kimliğini söyleyemeyen kardeşleri olduğunu belirterek, "Bu numaralandırmalarla kardeşlerimiz kaybolduğunda başlarına bir iş geldiğinde kim oldukları kolaylıkla tespit edilebilecek. Yakınlarına ailelerine ilgili kurum ve kuruluşlara rahatlıkla ulaşılabilecek." diye konuştu.

Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, projeyi daha fazla insana duyurmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, projeyi engelliler, alzaymır hastaları ve yakınlarına anlatacaklarını ifade etti.

Bat, projeyle ilgili kayıtların devam ettiğini de belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de 'Sevgi İzi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement