Kocaeli'de, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Esnafa Destek - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Esnafa Destek

Kocaeli\'de, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı\'ndan Esnafa Destek

Kocaeli'de, Kocaele Ticaret Odası (KTO) öncülüğünde başlatılan 'Kocaeli'nde kazanıyorum, Kocaeli'de harcıyorum' kampanyası kapsamında, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu esnaftan alışveriş yaptı.

13.07.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de, Kocaele Ticaret Odası (KTO) öncülüğünde başlatılan 'Kocaeli'nde kazanıyorum, Kocaeli'de harcıyorum' kampanyası kapsamında, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu esnaftan alışveriş yaptı.

Kocaeli'de sayıları giderek artan büyük alışveriş merkezlerinin özellikle Ramazan ayı ve bayram öncesinde müşterilerini çekmek için düzenledikleri kampanyalar karşısında ezilen küçük esnafa destek olmak amacıyla KTO'nun başlattığı kampanyaya Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da testek verdi. Destek ziyaretlerine KTO Başkanı Murat Özdağ da katıldı.

Kocaeli'nin cadde ve sokaklarının çok hareketli olduğunu söyleyen Vali Güzeloğlu, "Ticaret odamızın küçük esnafa destek olmak amacıyla yaptığı çağrıyı çok anlamlı buluyorum. Özellikle bayramlar esnafımız için çok önemli tarihlerdir. Bu tür zamanlarda küçük esnafımıza destek olmalıyız ve onlardan alışveriş yapmalıyız. Bayram boyunca vatandaşlarımıza bereketli alışverişler diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise bunun anlamlı bir girişim olduğunu belirtirken, "Bizler de bu kampanyaya destek için alışverişimizi onlardan yapacağız. Bu bayram dönemi esnaf için çok önemli. Bu süreçte vatandaşların onlardan alışveriş yaparak destek olmasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Kocaeli'de vatandaşların istediği herşeyin bulunduğunu ve harcamalarını burada yapmalarını istediklerini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise "Kocaeli'nde arayıp da bulamayacağınız bir şey yok. Halkımızın küçük esnafa destek vermesini istiyoruz. Çarşıda mahalle arasında bulunan küçük esnafımızda kazanmasını istiyoruz. Bugün Ticaret Odası öncülüğünde esnafı ziyaret ederek alışveriş yaptık" dedi.

Yaklaşık 67 yıldır Hürriyet Caddesi'nde esnaflık yapan Dursun Akoğlu'nun konfeksiyon mağazasına  giren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan buradan gömlek satın aldı. daha sonra bu gömlekleri Kocaeli Valisi ve belediye başkanlarına hediye etti. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Esnafa Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement