Kocaeli Eski Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Erol Köse Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Eski Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Erol Köse Açıklaması

Kocaeli Eski Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Erol Köse Açıklaması

Kocaeli eski milletvekili ve eski belediye başkanlarından Erol Köse, "Kocaeli CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan Kocaeli için bir kazanç” dedi.

14.01.2014 10:40

Kocaeli eski milletvekili ve eski belediye başkanlarından Erol Köse, "Kocaeli CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan Kocaeli için bir kazanç" dedi.

İzmit eski İl yöneticilerinden Hayati Terzi ile birlikte Tahsin Tarhan'ı CHP İzmit Seçim Koordinasyon Merkezi'nde (SKM) ziyaret eden 62 yıllık CHP'li Erol Köse, Tahsin Tarhan'ın Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin Kocaeli için bir dönüm noktası olacagını kaydetti.

Erol Köse, "Son yaşanan gelişmeler sonucu belediye başkanı seçimlerinin ötesinde genel seçimler havasına geçecek olan 30 Mart yerel seçimlerinde seçmenlerin bu fırsatı çok iyi değerlendirmelerini dilerim" diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Erol Köse ve Hayati Terzi'ye teşekkür eden Tahsin Tarhan, çalışmaları hakkında bilgi verdi ve "Değerli düşünce ve önerilerinizi dikkate alacağız. Sosyal demokrat belediyeciliği hep beraber Kocaeli'ne getireceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Eski Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Erol Köse Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement