Kocaeli - Hatalı Sollama Yapan Ticari Araç Minibüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - Hatalı Sollama Yapan Ticari Araç Minibüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kocaeli - Hatalı Sollama Yapan Ticari Araç Minibüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Hatalı sollama yapan ticari araç minibüsle çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralıİzmit'te, hatalı sollama yapan hafif ticari aracın minibüsle kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

11.07.2016 14:27

Hatalı sollama yapan ticari araç minibüsle çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

İzmit'te, hatalı sollama yapan hafif ticari aracın minibüsle kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 11.45 sıralarında, İzmit ile Kandıra arasındaki karayolunun Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana geldi. Kandıra istikametine gitmekte olan 53 yaşındaki Mustafa İldeniz idaresindeki 54 LN 335 plakalı hafif ticari araç hatalı sollama sonucu karşı yönden gelmekte olan Mehmet Demir idaresindeki 08 AR 934 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, her iki aracın sürücüleri hasar gören araçlarda sıkışırken, kazayı görenler 112 Acil'den yardım istedi.

Olay yerine gelen 112 Acil ve itfaiye ekipleri sıkışan iki sürücüyü kurtarmak için çalışma yaptı. Hafif ticari araç sürücüsü Mehmet İldeniz kurtarma çalışmalarında sağlık ekipleri ile konuşurken son nefesini verdi. Minibüs sürücüsü Mehmet Demir ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası sıkıştığı yerden zorlukla çıkarıldı. Yaralanan Mehmet Demir ile minibüste bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi kaldırıldıkları Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - Hatalı Sollama Yapan Ticari Araç Minibüsle Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement