Kocaeli Jandarmanın Yol Denetiminde 18 Araç Trafikten Men Edildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Jandarmanın Yol Denetiminde 18 Araç Trafikten Men Edildi

Kocaeli Jandarmanın Yol Denetiminde 18 Araç Trafikten Men Edildi

Jandarmanın yol denetiminde 18 araç trafikten men edildiErgün AYAZ-Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, İzmit ile Kandıra arasındaki yolda yaptığı denetimde 18 araç trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan 4 sürücüye ceza kesildi.

06.10.2016 11:21

Jandarmanın yol denetiminde 18 araç trafikten men edildi

Ergün AYAZ-Faruk KIYAK/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, İzmit ile Kandıra arasındaki yolda yaptığı denetimde 18 araç trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan 4 sürücüye ceza kesildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekibi, asayiş ve trafik ekipleri, İzmit ile Kandıra arasındaki yolda denetimde bulundu. Jandarma ekipleri araçları durdurarak arama yaptı. Narkotik ekipleri 'Vira' isimli narkotik köpeği ile kontrolde bulundu. Trafik ekipleri ise araçların ve sürücülerin belgelerini inceledi. Hakkında darp suçundan arama kararı bulunan 41 yaşındaki A.A. gözaltına alındı. Belgeleri eksik olan 18 araç trafikten men edildi. Ehliyeti bulunmayan 4 sürücüye ise bin 700'er lira ceza kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Jandarmanın Yol Denetiminde 18 Araç Trafikten Men Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement