Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ergüney'den Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ergüney'den Ziyaret

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Koç'u ziyaret etti.

22.01.2015 11:45

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Bahattin Koç'u ziyaret etti.

Ergüney, burada yaptığı konuşmada, kentteki tüm hastanelerde incelemelerde bulunduğunu belirterek, hastanelerin iyi durumda olduğunu vurguladı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin, bölgeye önemli hizmetler verdiğini ifade eden Ergüney, şunları söyledi:

"Buradaki incelemelerimizde hastanemizdeki eksiklerini tespit ederek hastalarımızın daha güvenli iyi bir moralle tedavilerini yaptırmalarını sağlayacağız. Burada en önemli konu ise hastalarımızla görüşülerek onların fikirlerini alarak ve bunları değerlendirmektir. Hastanemizde sıra uygulaması, temizlik, yemek ve kaliteli hizmet üretilmesi için hızlı bir şekilde geçiş olmasını sağlayacağız."

Ergüney, hastalar açısından ilk muayenenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İlk muayeneye gelen hastalarımızın durumu acil ise 5 dakika içerisinde müdahale edilerek, bu hastamıza erken teşhis konması için çalışmalar yapılacaktır. Muayenede risk taşımayan hastalarımız için de 15 -20 dakika beklenebilir sistem oluşturulacaktır. Burada teknolojiye büyük önem vererek, oluşan uzun kuyruklarının ortadan kalması için hızlı bir geçiş sağlayacağız" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Ergüney'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement