Kocaeli Kandıra Sahilleri Doldu - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kandıra Sahilleri Doldu

Kocaeli Kandıra Sahilleri Doldu

Kandıra sahilleri dolduRAMAZAN Bayramı tatilinde Kocaeli'nin Kandıra sahilleri dolup taştı.

08.07.2016 12:45

Kandıra sahilleri doldu

RAMAZAN Bayramı tatilinde Kocaeli'nin Kandıra sahilleri dolup taştı. Yaşanan yoğunluğa rağmen tatilciler Karadeniz'in serin sularında yüzmenin ve güneşlenmenin keyfini çıkardı.

Kandıra sahilleri İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'nin ilçelerinden gelen tatilcilerle doldu. Kerpe, Sarısu, Cebeci ve Kovanağzı başta olmak üzere plajlar dolup taştı. Yazlık evlerine gelenler, otel, pansiyon ve kamp alanlarında konaklayanlarla birlikte günübirlik tatilcilerin gelmesiyle birlikte plajlarda havlu serecek yer kalmadı. Plajlarda yaşanan yoğunluğa rağmen tatilciler Karadeniz'in serin sularında yüzmenin ve güneşlenmenin keyfini çıkardılar.

İstanbul'dan bayram tatilini geçirmek için Kerpe plajına geldiklerini söyleyen Aylin Özdemir, "Biz Kandıra sahillerini ailece çok seviyoruz. Aynı zamanda İstanbul'a yakın bir bölge. Burada yazlığı olan bir yakınımız var. Bayram tatilini burada geçiriyoruz. Fakat bayram olması nedeniyle plajlar çok dolu" dedi.

Bayram tatilinde serinlemek için Kandıra sahiline geldiğini belirten Mustafa Arslan, "Kandıra sahillerinin hepsi birbirinden güzel. Ben Kerpe sahilini çok beğeniyorum. Bu bayram da günübirlik denize girmek için Kerpe sahilini tercih ettik. Bu kadar yoğun olacağını tahmin etmemiştim. Plaj inanılmaz bir şekilde dolduğu için biz de kayalık bölgede denize girmeyi tercih ettik" diye konuştu.

Uzun yıllardır Kandıra sahillerini tercih ettiğini söyleyen Mert Erdoğan, "Her yaz burada ya otel ya da pansiyonda kalıyoruz. Burada tatil yapmaktan keyif alıyoruz. Denizi ve doğası çok güzel bir yer. Bayramda kalabalık ama yine de burayı çok seviyoruz ve burada olmaktan çok mutlyuz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kandıra Sahilleri Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement