Kocaelili Karateciler Paris'e Gitti - Son Dakika
Yerel

Kocaelili Karateciler Paris'e Gitti

Kocaelili Karateciler Paris\'e Gitti

13. Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkını kazanan Kocaelili karateciler, şampiyonanın oynanacağı Paris’e gitti.

04.06.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13. Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanan Kocaelili karateciler, şampiyonanın oynanacağı Paris'e gitti.

Gemlik'te 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Büyük ve Ümit Genç Bayan takımı karatecileri, Fransa'da oynanacak Avrupa Karate Şampiyonası için Paris'e gitti. 13. Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası'nın oynanacağı Paris'e hareket etmeden önce bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler, Kulüp Başkanı İslam Yücel'e başarı sözü verdiler.

Seka Park Otel'de gerçekleşen buluşmaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, Kulüp Koordinatörü Sevcan Kutlu Aydemir, Branş Koordinatörü Osman Demirtürk, Antrenör Mesut Kolaylı ve bayan karateciler katıldı. Şampiyona öncesi açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel, "Kulübümüz ülkemizi yine uluslar arası arenada temsil etmek için Paris'e gidiyor. Bunlar bizler için güzel başarılar. Birçok branşta olduğu gibi Karate'de hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılıyız. Bu başarımız tesadüf değil. Tamamen çalışmakla alakalı. Sporcularımızın ülkemizi Fransa'da layıkıyla temsil edeceğini biliyoruz. ve sporcularımıza güveniyoruz. Antrenörlerimiz başta olmak üzere sporcularımıza Paris'ta başarılar diliyoruz" dedi.

Öte yandan 14. Avrupa Karate Şampiyonası'nın Kocaeli'de yapılacağı müjdesini veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Başkanı İslam Yücel, "Karate Federasyon başkanımız Esat Delihasan ile birlikte Avrupa Karate Federasyonu'na müracaat ederek, şampiyonanın Kocaeli'de yapılmasını istedik. Bununla ilgili de olumlu yanıt aldık. Önümüzdeki yıl Avrupa Şampiyonası'nı Kocaeli'de yapacağız. Bir çok ulusal ve uluslararası sportif organizasyonlara imza atan Kocaeli'nin bu güzel organizasyondan da başarılı olacağını biliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaelili Karateciler Paris'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement