Koçarlı Kooperatif Binasının Satılması Önerisi Tartışma Yarattı - Son Dakika
Güncel

Koçarlı Kooperatif Binasının Satılması Önerisi Tartışma Yarattı

Koçarlı Kooperatif Binasının Satılması Önerisi Tartışma Yarattı

Kooperatif binasının satılması önerisi tartışma yarattı Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ndeki SS Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantısında, kooperatife ait iki katlı binanın satılması için yapılan öneri tartışma yarattı.

27.03.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kooperatif binasının satılması önerisi tartışma yarattı

Aydın'ın Koçarlı İlçesi'ndeki SS Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantısında, kooperatife ait iki katlı binanın satılması için yapılan öneri tartışma yarattı.

Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu, Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı. Muğla ve Aydın S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Birlik Başkanı Necip Saraç, CHP'li Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, sivil toplum temsilcileri ve üyeler de toplantıya katıldı. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Ünal'ın kooperatife ait 30 metrekarelik iki katlı binanın satılması için üyelerden yetki istemesi tartışma yarattı. Bazı üyeler, binanın satışının yapılmasını istemedi. Karşı çıkan üyeler ile satış için yetki verilmesini destekleyen kongrenin Divan Başkanlığı'nın yapan Necip Saraç arasında söz düellosu yaşandı.

Üyelerden bazılarının seçimi hatırlatıp 'bir yıl sonra görüşeceğiz' sözlerinin ardından Saraç'ın "Senin dediğini anlamıyorum köylüm. Bu kooperatif sizin ben burada bir saatlik başkanım. Neyi görüşeceksin köylü" diye cevap üzerine bazı üyeler salonu terk etti. Yapılan oylama sonrası oyçokluğuyla binanın satılmamasına karar verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koçarlı Kooperatif Binasının Satılması Önerisi Tartışma Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement