Komandoların Arazi Menüsü: Yılan, Kurbağa ve Tavuk - Son Dakika
Güncel

Komandoların Arazi Menüsü: Yılan, Kurbağa ve Tavuk

Komandoların Arazi Menüsü: Yılan, Kurbağa ve Tavuk

Kayseri'de komandoların yaptığı Erciyes-2015 Tatbikatı'nda, komandoların arazi şartlarındaki menüsü de sergilendi. Menüde yılan, kurbağa ve tavuk bulunuyor.

21.05.2015 12:06  Güncelleme: 19:22

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nın yaptığı Erciyes-2015 Müşterek Tabur Görev Kuvveti Arazi Tatbikatı'nda, komandoların arazi şartlarındaki menüsü de sergilendi. Menüde yılan, kurbağa ve tavuk bulunuyor.

KOLORDU KOMUTANI DA KATILDI

Kayseri'de Şehit Teğmen Hasan Bak Atma/Atlama sahasında yapılan tatbikat, Kara kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı komando tugayları içinde hava indirme harekatı yeteneğine sahip olan 1'inci Komando Tugay Komutanlığı sorumluluğunda Kolordu Komutanı Metin İyidil'in de katılımıyla gerçekleştirildi.

300 TAM TECHİZATLI KOMANDO KATILDI

Tatbikatta Hava Kılavuz Harekatı, F-16 savaş uçakları vasıtası ile atma/atlama sahasının yumuşatılması, 300 tam teçhizatlı paraşütçü ile statik paraşüt atlayışı, ağır atma faaliyeti, düşman bölgesinde dost unsurlar ile birleşmenin sağlanması, dost unsurların kara havacılık unsurları tarafından tahliyesi düşman bölgesinden sıyrılma konuları işlendi. Komando birlikleri, tatbikatın ilk bölümünün ardından aldıkları zorlu eğitimleri tecrübeleri, Zincidere Komando Tugayı Eğitim alanında sergiledi.

MENÜ SERGİLENDİ

Zorlu arazi şartlarında hayatı idame ettirmek için edindikleri tecrübeleri yansıtan komandoların menüsünde tavuk, mantar, yılan, kurbağa ve balıklar pişirilerek yendi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Komandoların Arazi Menüsü: Yılan, Kurbağa ve Tavuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (63)

  • pkk de ki sistem: PKK ye domuz eti yiyorlar diyenler burda mı :) 20 24 Yanıtla
  • diyarbakırlı: eşek eti yiyen bi toplumda ne beklenir peh kahramanmış zırtolar 13 24 Yanıtla
  • corc: Dünya tatbikatta füze deniyo biz yılan nasıl pişirílir onu ögreniyoruz 26 8 Yanıtla
  • ...: gerizekalı komando hayvanlara eziyet etmeyin doğada ona kalana kadar neler var yiyecek çocuk gibi bir şey öğrenmiş filmlerde görmüş kamiller 9 21 Yanıtla
  • lee56: müslümansınız utanın lanpislikler ıyyyyyyyyy 6 22 Yanıtla
  • Antepli: ulan Müslüman bunu yirmi biji pkk 13 14 Yanıtla
  • Diyarbakir: Domuz eti ???? 2 24 Yanıtla
  • Çin çan çung: Yorumlara bakıyorum da sanki herkes asker olmuş komando olmuş dağda bayırda haftalarca kalmış bir de kalkmış yılan yenmez şu yenmez bu helal o haram diyor.Savaş şartlarında operasyon günlerinde dağın başında kulların görmediği yerde BURGER KING ADANA DURUM LOKANTA vardı onlar mı gitmedi kuş beyinli asalak yumurtaları 16 6 Yanıtla
  • trakyalı: az kelle almadık dağlarda 19 3 Yanıtla
  • oooo: Bu arada anlamadigim dagda tavugu nerde buluyorsunuz tavukta ucuyormu yoksa:-tavuğu bulan herşeyi bulur.... 8 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement