Kömür Sobasından Sızan Gazdan Pide Ustası Öldü, Eşi Hastanede - Son Dakika
Güncel

Kömür Sobasından Sızan Gazdan Pide Ustası Öldü, Eşi Hastanede

Kömür Sobasından Sızan Gazdan Pide Ustası Öldü, Eşi Hastanede

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen pide ustası 45 yaşındaki Mehmet Hazan yaşamını yitirdi, eşi 44 yaşındaki Tezcan Hazan ise hastaneye kaldırıldı.

07.01.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen pide ustası 45 yaşındaki Mehmet Hazan yaşamını yitirdi, eşi 44 yaşındaki Tezcan Hazan ise hastaneye kaldırıldı.

Dallıca Mahallesi, Merkez Sokak'ta oğlu ve gelini ile yaşayan Rifat Hizan, bugün saat 07.30'da torunlarını okula göndermek için uyandı. Bu sırada oğlu ve gelinin yattığı odanın ışığının yandığını farkeden Hazan, kapılarını çaldı. Israrla kapıyı çalmasına rağmen içeriden ses gelmemesi üzerine şüphelenen Hazan, içeri girdiğinde oğlunu kömür sobasının yanında yerde hareketsiz yatarken buldu. Nabzını kontrol ettiğinde atmadığını farketti. Bunun üzerine yataktaki gelinini kontrol eden Hazan, onun da nabzının düşük attığını farkedip, durumu 112 Acil Servise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri buradaki ilk müdahalenin ardından kömür sobasından sızan karmonmoksit gazından zehirlendikleri belirlenen çiftten hayati fonksiyonları devam eden iki çocuk annesi Tezcan Hazan'ı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdühalenin ardından İzmir'deki bir özel hastaneye sevk edildi. Mehmet Hazan'ın cesedi ise savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Ölen pide ustası Mehmet Hazan'ın, doğum günü olan geçen 1 Ocak'ta amcası Mustafa Hazan'ın, 6 ay önce de annesi Huriye Hazan'ın rahatsızlıkları nedeniyle yaşamlarını yitirdiği öğrenildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kömür Sobasından Sızan Gazdan Pide Ustası Öldü, Eşi Hastanede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement