Komutandan Başkan Dündar'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Komutandan Başkan Dündar'a Ziyaret

Komutandan Başkan Dündar\'a Ziyaret

Işıklar Hava Lisesi Komutanı Özgen, Başkan Dündar'ı Ziyaret Etti

30.10.2014 14:28  Güncelleme: 14:32

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanlığı'na atanan Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Başkan Dündar, Özgen'e yeni görevinde başarılar diledi.

Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen'i makamında ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin, Türk Hava Kuvvetleri'nin en seçkin pilotlarının yetiştiği güzide bir kurum olduğunu söyledi. Başkan Dündar, "Öncelikle ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Böylesine seçkin bir kurumda göreve başlamış olmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Osmangazi Belediyesi olarak, ihtiyaç duyulan her konuda okulumuza destek olduk. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin en seçkin pilotlarının yetiştiği okulumuza, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Başkan Mustafa Dündar, ziyaret sonrası belediyenin projelerini inceleyen Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanı Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen'ne, Panorama Bursa 1326, Murad Hüdavendigar Lisesi, Demirtaş Meydanı ve diğer projeler hakkında bilgi verdi.

Işıklar Askeri Hava Lisesi Komutanlığı'na atanan Hava Pilot Kurmay Albay Mehmet Latif Özgen'de, Başkan Dündar'a verdiği destek için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Komutandan Başkan Dündar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement