Kontrolden Çıkan Otomobil İnşaat Deposuna Daldı: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kontrolden Çıkan Otomobil İnşaat Deposuna Daldı: 1 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil İnşaat Deposuna Daldı: 1 Yaralı

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil, D-100 Karayolu'nun yaklaşık 5 metre aşağısında bulunan bir inşaatın deposuna uçtu.

26.01.2015 18:06

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil, D-100 Karayolu'nun yaklaşık 5 metre aşağısında bulunan bir inşaatın deposuna uçtu. Kazada, otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza, dün saat 20.00 sıralarında D-100 Karayolu Körfez İlçesi Yarımca Geçişi'nde meydana geldi. 50 yaşındaki İsmail Engin yönetimindeki 34 TB 8111 plakalı otomobil, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mevkii'nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine bariyerlere çarptı. Aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil, çarpmanın etkisiyle yolun 5 metre aşağısında bulunan bir inşaata ait depo olarak kullanılan yapının saç duvarlarını parçalayarak içeri girdi. Çevrede bulunanların haber vermesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler demirlerin arasındaki hurdaya dönen otomobildeki yaralıyı çıkarabilmek yaklaşık yarım saat çaba harcadı. Ağır yaralı sürücü çıkarıldıktan sonra olay yerinde yapılan ilk müdahale ardından yaralanan Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kontrolden Çıkan Otomobil İnşaat Deposuna Daldı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement